Impressie

La Vita è Bella, een avondje Italië in Eindhoven (Bron: Typisch Italiaans)

Het is na een vakantie heerlijk om weer thuis te zijn, maar toch verlang je alweer snel naar de volgende. Vooral als je op vakantie bent geweest in Italië mis je snel de heerlijke pizza’s die ze daar maken. Ben je toe aan een gezellige avondje uit, met overheerlijke pizza’s in Italiaanse sfeer? Dan ben je bij La Vita è Bella aan het juiste adres.

La Vita è Bella is een pizzeria in de buurt van het Klokgebouw in Eindhoven. Het restaurant heeft ongeveer 30 à 40 plekken en met lekker weer is er buiten ook nog een riant terras om plaats te nemen. De pizzeria is te vinden in het oude Brooklyn Square gebouw aan de Wattstraat 70 in Woensel-West. Het is niet het allermooiste of meest luxe restaurant, maar voor een typisch Italiaanse pizza moet je absoluut hier zijn.

Écht Italiaans, maar dan in Eindhoven

Het Italië-gevoel begint al als je binnen komt, je wordt hartelijk verwelkomd met “Buonasera”. Dat is niet het enige Italiaans wat je hoort die avond, de eigenaar Michele Papagni is vrijwel de enige die vloeiend Nederlands spreekt. Alle medewerkers spreken voornamelijk Italiaans en dat creëert een échte Italiaanse sfeer.

Er zijn in Nederland zoveel pizzeria’s, maar helaas weinig met échte goede Italiaanse pizza’s. Het geheim van La Vita è Bella zit hem in het recept. Bijna alles in het restaurant wordt gemaakt met Italiaanse ingrediënten. Je merkt het al bij de eerste hap, je proeft Italië! Na een Italiaanse pizza hoort ook een echt Italiaans dessert. De tiramisu is perfect, precies zoals je hem kent uit Italië en de Torta Caprese, een zelfgemaakt chocoladetaartje met amandelmeel is ook een echte aanrader!

Conclusie

Na een avondje bij La Vita è Bella, heb je het gevoel dat je net terug bent van je vakantie uit Italië. Vergeet niet te reserveren, want zonder reservering heb je weinig kans op een tafeltje. Indien je last hebt allergieën of iets dergelijks, geef dit dan bij de reservering door. Ze zorgen dan, indien mogelijk, dat ze ook voor jou een heerlijke pizza kunnen maken. De prijzen van het restaurant zijn bovendien alles behalve duur!

Geniet van een gezellige avond uit in Italiaanse sferen bij La Vita è Bella in Eindhoven.

Reserveren

Alleen mogelijk
per telefoon.
Bel snel naar
06-47891585

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten.
Alle andere dagen
17:00 - 22:00

Adres

Wattstraat 70
5621 AK
Eindhoven

Facebook

Kijk op
onze
Facebook
pagina